x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Mascara

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
VolumeX Mascara
huls met applicator - Ink (black)
Een innovatieve en fashionable mascara die zorgt voor extra volume!  Waar een gewone mascara volume belooft en een enkele wimper overslaat, maakt deze Ariane Inden musthave mascara haar beloftes absoluut waar! Deze unieke mascara en trendsetter voor nieuwe generatie mascara's, maakt de wimpers vol als een boost. Iedere wimper krijgt een waanzinnig dekkend laagje dat heel lang houdt en een ..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Lush Mascara
huls met applicator - Lush Brown
De Ariane Inden Lush Mascara lift en scheidt de wimpers. De proteïnerijke formule geeft extra kracht en flexibiliteit aan de wimpers. De anti-oxidanten en vitamines verzorgen iedere wimper. Verkrijgbaar in de kleur Lush Brown. ..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Luxury Mascara
huls met applicator 7 g - Black Brown
Een innovatieve en fashionable mascara die zorgt voor extra volume! Waar een gewone mascara volume belooft en een enkele wimper overslaat, maakt deze Ariane Inden musthave mascara haar beloftes absoluut waar! Deze unieke mascara en trendsetter voor nieuwe generatie mascara’s, maakt de wimpers vol als een boost. Iedere wimper krijgt een waanzinnig dekkend laagje dat heel lang houdt en een bijz..
€ 29,50
Excl. BTW: € 29,50
Long Lash Mascara gold
huls met applicator - Zwart
Zorgt voor extra lange wimpers. Korte wimpers worden verlengd. Een mooie lange wimperrand wordt in één beweging zichtbaar. Het taps toelopende borsteltje geeft de mascara de kans nog langere wimpers te creëren. Ariane Inden Long Lash Mascara is snel en gemakkelijk, heerlijk vloeibaar, droogt snel en klontert niet. Ariane Inden Long Lash Mascara geeft een vrouwelijke, verzorgde uitstraling. L..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Lash Thickener
huls met applicator 10 gr
Dit product als basis onder de mascara aanbrengen en even laten indrogen. Voor extra lengte en volume aan de wimpers. Het maakt de haartjes soepeler waardoor ze daarna makkelijker krullen met mascara. Bij het dagelijks gebruiken van de Lash Thickener worden de wimpers langer en voller. ..
€ 21,00
Excl. BTW: € 21,00
Ariane Inden Cosmetics © 2017