x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Mascara goud

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Long Lash Mascara gold
huls met applicator - Zwart
Zorgt voor extra lange wimpers. Korte wimpers worden verlengd. Een mooie lange wimperrand wordt in één beweging zichtbaar. Het taps toelopende borsteltje geeft de mascara de kans nog langere wimpers te creëren. Ariane Inden Long Lash Mascara is snel en gemakkelijk, heerlijk vloeibaar, droogt snel en klontert niet. Ariane Inden Long Lash Mascara geeft een vrouwelijke, verzorgde uitstraling. L..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Volume Mascara Gold
huls met applicator - Zwart
Zorgt voor enorm volle wimpers. De bolle vorm in het midden van het borsteltje geeft hieraan een extra dimensie. De mascara is makkelijk en snel in gebruik, vrij vloeibaar, droogt direct en klontert niet. Ogen met weinig wimpers krijgen met Ariane Inden Volume Mascara een mooie, volle oogopslag. Volume Mascara is verkrijgbaar in diep zwart. (Door de diepzwarte kleur van het borsteltje en s..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Waterproof Mascara Gold
huls met applicator - Zwart
Blijft perfect op de plaats ondanks water, regen en vocht. Voor het water proef effect is het van belang dat de wimpers volledig worden bedekt met mascara zodat geen vocht onder de mascara komt. Breng Ariane Inden Waterproof Mascara aan op de onder- én bovenkant van de onder- en boven wimpers en breng de mascara aan vanaf de haarinplant. Wrijf niet met de handen in de ogen. Hierdoor gaat het w..
€ 21,50
Excl. BTW: € 21,50
Ariane Inden Cosmetics © 2017