x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

REINIGING

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Ariane Inden
Flacon 250 ml geparfumeerd
..
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00
The Natural Balance Anti Acne Wash
flacon 250 ml
Wat is het: Zachte, schuimende gezichtswash welke dagelijks vuil en make-up op een milde wijze verwijdert en daarnaast de huid hydrateert, verzacht, kalmeert en heelt.   Eigenschappen: Zacht, schuimt, verzacht, kalmeert en heelt de huid, reinigt, verwijdert vuil en make-up op milde wijze, bijzonder geschikt voor onzuivere huid.    Ontwikkeld voor: Al..
€ 32,50
Excl. BTW: € 32,50
The Natural Balance Anti Acne Lotion
flacon 250 ml
Wat is het: Exfoliërende lotion voor na het reinigen welke de huid zuivert, hydrateert, verfrist, desinfecteert en verkoelt en dode huidcellen verwijdert. Eigenschappen: Exfolieert, zuivert, hydrateert, verfrist, desinfecteert, verkoelt, verwijdert dode huidcellen, stimuleert doorbloeding en celvernieuwing, regenereert. Ontwikkeld voor: Alle huidtypes Bevat actieve we..
€ 29,50
Excl. BTW: € 29,50
The Natural Balance Anti Acne Scrub
dispenser 75 ml
Wat is het: Intensieve scrubreiniging op cremebasis. De juiste hardheid van de deeltjes zijn optimaal afgestemd om de huid op een intensieve maar milde manier te scrubben. Eigenschappen: De dode huidcellen en vuildeeltjes worden verwijderd en de porien worden diep gereinigd. De huid word sneller vernieuwd waardoor deze er gezonder uitblijft zien. Ontwikkeld voor: Alle huid..
€ 36,00
Excl. BTW: € 36,00
Ariane Inden Cosmetics © 2018