x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

BELEVING

Het binnengaan van een Ariane Inden winkel voelt aan als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is mooi en strak en straalt rust en schoonheid uit. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen. Daar gaat het om.

Huidverzorging
Alle producten staan klaar om getest te worden. Geen dichte vitrines of kastjes. Geen drempel. Wel veel persoonlijke aandacht van professionele vakmensen die weten waar ze over praten. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Alle gegevens over huidtypes, producten en ingrediënten. Geheimen over de samenstelling bestaan niet.

Huidanalysecomputer
Met een huidanalysecomputer wordt het vocht- en vetgehalte van de huid bepaald. Een nauwkeurig persoonlijk huidverzorgingadvies volgt. Op basis van 48 huidtypes. Je krijgt een persoonlijk Perfect Skin Schedule met adviezen over huidverzorging. Voor een mooie, egale, vitale en stralende huid. Geen vraag is teveel. De specialist neemt graag de tijd voor je. Als service allemaal gratis.

Uittesten
Natuurlijk. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen. Alle huidverzorging kan thuis getest worden. In een minipotje met bijsluiter. Gratis natuurlijk.

Make-up
Hoe vaak heb je niet de verkeerde lipstick gekocht. Of heb je je foundation te snel uitgekozen vanwege een ongeduldige verkoopster. In Ariane Inden winkels is geen haast. Er staan lange make-up tafels. Met spiegels. Uitgebreide make-uplijnen kijken je aan om uitgetest te worden. Je kan zelf testen of advies vragen. Je wordt dan mooi opgemaakt. Volgens de laatste trends, natuurlijk of zoals je wenst. Een ingevuld "gezichtje" met de gebruikte kleurnummers krijg je mee. Ook allemaal gratis.

Make-up workshops
Neem een kijkje in de wereld van visagie tijdens een make-up workshop van Ariane Inden. Je leert veel. Interessante make-up technieken en hoe je je het mooist kan opmaken. Je leert bepaalde gezichtsvormen herkennen en hoe je die het mooist kan laten uitkomen. Afwisselend theorie en praktijk. Onder begeleiding van een specialist.

Meer informatie en prijzen

Schoonheidssalons
Heerlijk ontspannen. Ontstressen en onthaasten. Een gevoel van rust. Even helemaal niets. De Ariane Inden salons staan voor kwaliteit en wonderlijk resultaat. Een feit. 48 huidtypes. Behandelingen worden daar precies op afgestemd. Huidverjongend en probleemoplossend. Speciale maskers en geavanceerde ampullen. Perfectie. Dat maakt het enorme verschil.

Meer informatie en prijzen
Download het overzicht met prijzen van de schoonheidsbehandelingen

Ariane Inden winkels en salons: de perfecte combinatie om je huid maar ook jezelf eens goed te verwennen.

 


Ariane Inden winkels en salons: de perfecte combinatie om je huid maar ook jezelf eens goed te verwennen.
Bij alle behandelingen kunt u het beste 30-60 minuten extra tijd inplannen voor de kosteloze extra service die wij geven zoals huidanalyse, make-up na de behandeling, kopje thee, etc. Iedere behandeling wordt compleet afgestemd op uw huidconditie: vochtarm en vetarm, vochtarm en vetrijk, vochtrijk en vetarm, vochtrijk en vetrijk of op de huid die al in balans is.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Ariane Inden Store met schoonheidssalons


WEETJES & FEITJES

Ariane Inden cosmetica is:
Geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar, hypoallergeen, niet op dieren getest, dermatologisch getest, verkrijgbaar in navulbare en /of recyclebare verpakkingen en zonder dierlijke grondstoffen. Natuur-, milieu- en diervriendelijk. 

Verpakkingen

  • € 5 tegoedbon retour bij inlevering van lege pot, parfumfles en lipstick of andere lege verpakking voor uw volgende aankoop
  • perfect doseerbaar en hygiënisch pompsysteem (vacuüm) (Zware substanties komen iets moeizamer uit het pompje. Geeft u een klein duwtje met uw duim aan de onderkant zodat de crème makkelijker doseert. Een beetje crème kan hierdoor naast de onderring komen wat geen gevolgen heeft voor de crème. Een beetje crème van extra vloeibare emulsies kan bij de opening van het pompje uitdrogen en uit de opening komen. Dit is een zeer geringe hoeveelheid en heeft geen gevolgen voor de crème. Soms bevat de verpakking een luchtbelletje. Ook dit heeft geen nadelige gevolgen voor de inhoud. De voordelen van hygiëne en exacte dosering weegt bij veel gebruikers op tegen de voordelen van andere verpakkingen.)

Gratis

  • huidanalyse met de computer
  • persoonlijk Perfect Skin Schedule gebaseerd op 48 huidtypen
  • producten voelen en uitproberen bij de Ariane Inden specialist
  • make-up advies

Schoonheidsbehandelingen
Ariane Inden behandelingen voor huidverbetering en verjonging

Make-up

  • één van de meest uitgebreide make-up lijnen
  • Make-up workshop. Je leert hoe je je het mooiste kunt opmaken en hoe je de bijzondere aspecten van je gezicht kunt accentueren.

Parfums

  • Sensuele parfums, eaux de toilettes en after shaves van Ariane Inden: luxe, karakteristiek, bijzonder lang op de huid aanwezig.
  • Twee superzachte soft touch parfums voor vaders en moeders van baby's en kleine kinderen. De fijne neusjes van de kleintjes herkennen aangename, zachte geurnoten als ceder en sandelhout.
 

 

 

Ariane Inden Cosmetics © 2020