x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

BELEVING

Het natuur- en diervriendelijke hoogwaardige kwaliteits merk Ariane Inden is opgericht in 1992 door Ariane Inden zelf. Vanaf 1992 heeft Ariane Inden op de mooiste locaties in binnen en buitenland eigen winkels en salons gehad. Het binnengaan van een Ariane Inden winkel was altijd als een adempauze na een drukke dag. Het interieur was altijd mooi en strak en straalde luxe en schoonheid uit. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen. Dat was altijd en is nog steeds een heerlijke beleving van het merk.

Sinds de corona situatie heeft Ariane Inden besloten om alle hoogwaardige cosmetica in pakketten via de post naar de klanten te sturen en heeft het merk zelf geen eigen winkels meer. De winkels waren altijd een fijne manier om de klanten de producten te laten ervaren, maar daar zijn vandaag de dag erg fijne alternatieven voor. Wie wil nou niet een luxe beleving heerlijk in eigen huis, op het moment dat het jou uitkomt, zodat beauty en wellness een extra dimensie krijgt? Heerlijk in een zachte badjas de huid verzorgen, intussen mediteren, lezen, muziek luisteren, bellen met een vriendin of je klaar maken voor een fantastisch feest.

Huidverzorging
Alle producten staan op de Ariane Inden website. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Alle gegevens over producten en ingrediënten.


 


 WEETJES & FEITJES

Ariane Inden cosmetica is:
Geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar, hypoallergeen, niet op dieren getest, dermatologisch getest, verkrijgbaar in navulbare en /of recyclebare verpakkingen en zonder dierlijke grondstoffen. Natuur-, milieu- en diervriendelijk. 

Verpakkingen

  • perfect doseerbaar en hygiënisch pompsysteem (vacuüm) (Zware substanties komen iets moeizamer uit het pompje. Geeft u een klein duwtje met uw duim aan de onderkant zodat de crème makkelijker doseert. Een beetje crème kan hierdoor naast de onderring komen wat geen gevolgen heeft voor de crème. Een beetje crème van extra vloeibare emulsies kan bij de opening van het pompje uitdrogen en uit de opening komen. Dit is een zeer geringe hoeveelheid en heeft geen gevolgen voor de crème. Soms bevat de verpakking een luchtbelletje. Ook dit heeft geen nadelige gevolgen voor de inhoud. De voordelen van hygiëne en exacte dosering weegt bij veel gebruikers op tegen de voordelen van andere verpakkingen.)

Ariane Inden Thuis Spa
Ariane Inden producten voor huidverbetering en verjonging.

 

Make-up

  • één van de meest uitgebreide make-up lijnen

Parfums

  • Sensuele parfums, eaux de toilettes en after shaves van Ariane Inden: luxe, karakteristiek, bijzonder lang op de huid aanwezig.
  • Twee superzachte soft touch parfums voor vaders en moeders van baby's en kleine kinderen. De fijne neusjes van de kleintjes herkennen aangename, zachte geurnoten als ceder en sandelhout.
 

 

 

Ariane Inden Cosmetics © 2022