x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Salons

Ariane Inden. Luxe, milieu – natuur- diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt voor ultieme schoonheid. Parfums, make-up en huidverzorging. Perfectie, kwaliteit en stijl.

Ariane Inden huidverzorging gaat verder. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Voor een perfect resultaat. 48 huidtypes want niemand is hetzelfde. Voor al deze huidtypes is een gericht advies. Een heerlijke geur. Maar ook ongeparfumeerd zonder kleurstoffen. Speciaal voor de gevoelige huid.

Ariane Inden make-up. Heel uitgebreid. Perfectie in kleuren. Perfectie in texturen. Ontdek Ariane Inden make-up. Accentueert wonderlijk. Natuurlijk.

Parfums. Sensueel, aantrekkelijk, exclusief. Rijke ingrediënten, mooie geurcomposities. Laten het parfum lang op de huid. Bijzonder. Ariane Inden heeft Soft Touch Parfums ontwikkeld. Voor de fijne neusjes van kleine kindjes. Speciaal voor de vaders en moeders.

Het is een bijzonder sterk merk. Niet op dieren getest en geen dierlijke grondstoffen. Wetenschappelijk verantwoord en dermatologisch getest. Geen overbodige verpakkingen. Geen extra milieuvervuiling.

Het binnengaan van een Ariane Inden winkel voelt aan als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is mooi en strak en straalt rust en schoonheid uit. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen.

Huidverzorging


Alle producten staan klaar om getest te worden. Geen dichte vitrines of kastjes. Geen drempel. Wel veel persoonlijke aandacht van professionele vakmensen die weten waar ze over praten. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Alle gegevens over huidtypes, producten en ingrediënten. Geheimen over de samenstelling bestaan niet.

Huidanalysecomputer

Met een huidanalysecomputer wordt het vocht- en vetgehalte van de huid bepaald. Een nauwkeurig persoonlijk huidverzorgingadvies volgt. Op basis van 48 huidtypes. Je krijgt een persoonlijk Perfect Skin Schedule met adviezen over huidverzorging. Voor een mooie, egale, vitale en stralende huid. De specialist neemt graag de tijd voor je. Als service allemaal gratis.

Uitproberen


Natuurlijk. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen. Alle huidverzorging kan thuis getest worden. In een minipotje met bijsluiter. Gratis.

Make-up


Hoe vaak heb je niet de verkeerde lipstick gekocht. Of heb je je foundation te snel uitgekozen vanwege een ongeduldige verkoopster. In Ariane Inden winkels is geen haast. Er staan lange make-up tafels. Met spiegels. Uitgebreide make-uplijnen kijken je aan om uitgetest te worden. Je kunt zelf testen of advies vragen. Je wordt dan mooi opgemaakt. Volgens de laatste trends, natuurlijk of zoals je wenst. Een ingevuld “gezichtje” met de gebruikte kleurnummers krijg je mee. Ook allemaal gratis.

Make-up workshops


Neem een kijkje in de wereld van visagie tijdens een make-up workshop van Ariane Inden. Je leert veel. Interessante make-up technieken en hoe je je het mooist kan opmaken. Je leert bepaalde gezichtsvormen herkennen en hoe je die het mooist kan laten uitkomen. Afwisselend theorie en praktijk. Onder begeleiding van een specialist.

Meer informatie en prijzen

Schoonheidssalons

Heerlijk ontspannen. Ontstressen en onthaasten. Een gevoel van rust. Even helemaal niets. De Ariane Inden salons staan voor kwaliteit en wonderlijk resultaat. Een feit. 48 huidtypes. Behandelingen worden daar precies op afgestemd. Huidverjongend en probleemoplossend. Speciale maskers en geavanceerde ampullen. Perfectie.

Download het overzicht met prijzen van de schoonheidsbehandelingen

 


Ariane Inden winkels en salons: de perfecte combinatie om je huid maar ook jezelf eens goed te verwennen.
Bij alle behandelingen kunt u het beste 30-60 minuten extra tijd inplannen voor de kosteloze extra service die wij geven zoals huidanalyse, make-up na de behandeling, kopje thee, etc. Iedere behandeling wordt compleet afgestemd op uw huidconditie: vochtarm en vetarm, vochtarm en vetrijk, vochtrijk en vetarm, vochtrijk en vetrijk of op de huid die al in balans is.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Ariane Inden Store met schoonheidssalons

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de behandelingen

 

Ariane Inden Cosmetics © 2021