x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Gezicht van het jaar

 

 

In Nederland zal een nieuwe eervolle titel gegeven worden aan de winnaar van de geheel nieuwe wedstrijd: Gezicht van het Jaar verkiezing. Een wedstrijd voor meisjes en vrouwen met mooie en bijzondere eigentijdse beautykenmerken! De zoektocht moet leiden naar de vrouw met het allermooiste gezicht en meest speciale uitstraling. De winnaar is vooral zichzelf en kan het woord beauty volledig vertegenwoordigen. Er zal vooral gelet worden op meisjes en vrouwen met een eigen persoonlijke en karakteristieke schoonheidsuitstraling die niet aan een speciaal ideaalbeeld willen voldoen, maar die juist mooi zijn om wie ze zijn. Daarbij wordt natuurlijk wel heel streng gelet op het bezit van bijzondere beautykenmerken en de algehele uitstraling.

Om juist niet in standaarden te vallen wordt de zoektocht gesplitst in 4 leeftijdscategorieën: tot 25 jaar, 25-35 jaar, 35-45 jaar en 45-up. Schoonheid is namelijk niet afhankelijk van leeftijd. Deze verkiezing is anders: is echte karaktervolle schoonheid! De eerste 100 modellen met de mooiste uitstraling krijgen een gezichtsbehandeling van Ariane Inden cadeau. De winnaar mag zich een jaar lang Gezicht van het Jaar noemen en zal overspoeld worden met speciale verrassingen!

Word hét gezicht van het jaar !

Wil je graag model zijn, let je niet teveel op het standaard ideale schoonheidsbeeld maar ben je juist tevreden met je eigen schoonheid en "looks"? Stuur dan je persoonsgegevens met motivatie en foto’s (close-up gezicht + geheel) o.v.v. GEZICHT VAN HET JAAR naar management@arianeinden.com. Door je op te geven maak je kans op een Ariane Inden behandeling met make-over.

Ariane Inden Cosmetics © 2020