x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

HET MERK ARIANE INDEN

Kwaliteit is voor het merk Ariane Inden het allerbelangrijkste wat telt. Daarom produceert Ariane Inden geen cosmetica in derdewereldlanden en goedkope productielanden en gebruikt het kostbare grondstoffen. Voor Ariane Inden is iedere grondstof, de kwaliteit en de werking daarvan van groot belang. 

Al 20 jaar is Ariane Inden het merk in het luxure segment dat heel natuur- en milieu vriendelijk is, geen dierlijke grondstoffen gebruikt en natuurlijk niet test op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en multifunctioneel, en werkt het merk met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden is vooruitstrevend en werkt met de meest innoverende en vernieuwende natuur0 en diervriendelijke grondstoffen.

Ariane Inden
Milieu-, natuur- & diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit.

 

 

Grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit Milieuvriendelijk, natuur- en diervriendelijk
- Pure, intelligente & high tech producten. - Zonder dierlijke grondstoffen.
- Anti Ageing (anti veroudering), probleemoplossend. - Niet op dieren getest.
- Hypoallergeen, allergie getest. Dermatologisch getest. - Multifunctionele, navulbare & recyclebare verpakkingen.

 

Ariane Inden cosmetica hebben een sterke focus op anti-ageing, zijn rijk van structuur en bevatten rijke ingrediënten.

Het Ariane Inden merkwapen

Paarden

Paarden zijn edele dieren. Ariane Inden Cosmetics gebruikt heel hoogwaardige grondstoffen

Dolfijnen

Dolfijnen zijn intelligente dieren. Het betekent intelligente en high tech producten.

Eekhoorn

Eekhoorntjes leven in de Alpen waar het milieu puur, fris en schoon is. Het staat voor pure producten

Hond en kat

Honden en katten zijn loyale en trouwe dieren. Ariane Inden Cosmetica producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke grondstoffen.

De eekhoorn die in de frisse en schone omgeving in de Alpen leeft betekent hier ook: multifunctionele, navulbare en recyclebare verpakkingen.

Ariane Inden. Luxe milieu-, natuur- en diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt voor ultieme schoonheid. Parfums, make-up en huidverzorging. Perfectie, kwaliteit en stijl.

Geen gebakken lucht. Geen onzin. Geen overbodige verpakkingen. Geen extra milieuvervuiling. Het is een bijzonder sterk merk. Niet op dieren getest en geen dierlijke grondstoffen. Wetenschappelijk verantwoord en dermatologisch getest.

Ariane Inden huidverzorging gaat verder. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Voor een perfect resultaat. Niemand is hetzelfde. Een heerlijke geur. Maar ook ongeparfumeerd zonder kleurstoffen. Speciaal voor de gevoelige huid.

Ariane Inden make-up. Heel uitgebreid. Perfectie in kleuren. Perfectie in texturen. Ontdek Ariane Inden make-up. Accentueert wonderlijk. Natuurlijk.

Parfums. Sensueel, aantrekkelijk, exclusief. Rijke ingrediënten, mooie geurcomposities. Laten het parfum lang op de huid. Bijzonder. Ariane Inden heeft Soft Touch Parfums ontwikkeld. Voor de fijne neusjes van kleine kindjes. Speciaal voor de vaders en moeders.

Mooi zijn, mooi blijven. Met Ariane Inden.

 

 


Over Ariane Inden
Ariane Inden gebruikt als één van de eerste cosmeticamerken wereldwijd al vanaf het allereerste begin in 1992 geen dierlijke grondstoffen.

Huidverzorging:

Make-up:

Parfums:

 

Dier en milieu:

 

Sieraden:

Milieu- , natuur- & diervriendelijkheid in combinatie met kwaliteit en luxe zijn de uitgangspunten geweest die hebben geleid tot een compleet assortiment aan huidverzorgingsproducten, make-up, en parfums. De allernieuwste technologieën, allerbeste werkstoffen en de laatste ontwikkelingen worden gebruikt bij de ontwikkeling van onze vernieuwende producten. Ariane Inden laat al vanaf 1992 zien dat milieu- en diervriendelijkheid kan samengaan met luxe, topkwaliteit en bovenal anti-ageing en schoonheid.

Mooi zijn en mooi blijven, met Ariane Inden.

Ariane Inden Cosmetics © 2022