x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Vacatures

Ariane Inden Cosmetics is een exclusief merk in het top segment van de cosmeticamarkt, is dier- en natuurvriendelijk en heeft 1000 verschillende hoogwaardige make-up, huidverzorgingsproducten en parfums. Het merk wordt verkocht in speciale Ariane Inden winkels met schoonheidssalons. ‘Mooi zijn, mooi blijven’ is waar het bij Ariane Inden Cosmetics om draait.

Ariane Inden huidverzorging, make-up en parfums worden verkocht in speciale Ariane Inden Beauty Stores met salons. In de winkels en salons wordt gewerkt op basis van 48 verschillende huidtypes terwijl de meest andere merken 4 tot 6 huidtypes onderscheiden. Dit voor het beste resultaat voor een mooie huid.

Dit, in een luxe omgeving waarin u kunt ontspannen en genieten van anti ageing schoonheidsbehandelingen, beauty schools en make-up workshops. U stapt in de wereld van luxe, lifestyle en schoonheid.  U ervaart het merk. Na een bezoek aan een van de salons voelt u zich mooier, gelukkiger, zelfverzekerder en daardoor succesvoller dan ooit!


Momenteel hebben wij de geen vacatures open staan.
 


De mensen van Ariane Inden Cosmetics zijn professioneel, ambitieus, werken hard en gepassioneerd en zijn heel collegiaal. Vanwege de groei van het bedrijf houden we altijd onze ogen open voor nieuwe collega's die ons team kunnen versterken. Ben je geinteresseerd in een leuke baan bij Ariane Inden dan ontvangen we graag jouw gegevens!
 

 
Voor een afwisselende functie als schoonheidsspecialiste in een van de Ariane Inden Stores (met winkel en salons) kun je solliciteren bij jouw salon in de buurt of mailen naar management@arianeinden.com
 
 
 
Voor op het hoofdkantoor van Ariane Inden, gevestigd in Amsterdam, kun je een open sollicitatie sturen voor een leuke veelzijdige baan binnen de volgende afdelingen:
  • marketing en pr
  • sales zowel nationaal als internationaal
  • buitendienst
  • vertegenwoordiging
  • administratief en verkoop binnendienst
 
   
Graag ontvangen we je brief, cv mét foto met daarbij aangegeven voor welke functie je solliciteert. Je kunt de gegevens mailen naar management@arianeinden.com.
 
 
Het kan wel even duren voordat je bericht krijgt, maar we proberen wel altijd zo snel mogelijk te reageren. Voor vragen kun je altijd mailen naar management@arianeinden.com. Wil je een Ariane Inden store en salon voor jezelf beginnen, dan kun je naar hetzelfde e-mail adres een bericht sturen of kijken onder Werken met Ariane Inden.
 
 
Dank je voor je interesse! We kijken graag uit naar je brief.
 

 

Ariane Inden Cosmetics © 2020