x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

Perfect Skin Schedule

Het Perfect Skin Schedule is gebaseerd op enkele aspecten van de huid, namelijk het vochtgehalte, het vetgehalte (natuurlijke sebum) en andere uiterlijke kenmerken van de huid zoals een vermoeide huid, rimpels, acne, etc. De cijfers 1 t/m 48 zijn verdeeld over verschillende huidtypen met een laag/ hoog vochtgehalte en een laag/hoog natuurlijk vetgehalte. Er zijn 6 huidcondities mogelijk op basis van het vocht en vetgehalte in combinatie met 8 verschillende huid eigenschappen levert dit 48 verschillende huidcondities op. Op basis van een huidanalyse is het daarom van belang om eerst het huidtype te bepalen. Wanneer de huidtypen aan de hand van een huidanalyse is bepaald (Bepaal uw huidtype), kan het Perfect Skin Schedule nader worden geïnterpreteerd.

Zodra de huidconditie en de huideigenschappen bekend zijn, kunt u het Perfect Skin Schedule gebruiken om het huidtype vast te stellen. In de bovenste balk van het schema zit u aan de linkerkant verticaal de huidcondities staan:

A vochtarm en ongebalanceerd hoog vetgehalte
B vochtrijk en laag vetgehalte
C vochtarm en laag vetgehalte
D vochtrijk en ongebalanceerd hoog vetgehalte
E vochtarm en normaal natuurlijk vetgehalte
F goed: vochtrijk en normaal natuurlijk vetgehalte

Horizontaal ziet u de huideigenschappen staan:
Achter elk product binnen de Ariane Inden lijn, zijn de verschillende huidtypen weergegeven. Deze geven aan welk product voor welk huidtype geschikt is.

Hieronder volgt een overzicht van de cijfers achter de producten in het schema:

1. Vermoeid
2. Gestresst
3. Acné/ onzuiver
4. Rimpeltjes, minder elastisch
5. Gevoelig en allergisch
6. Dunne huid met couperose
7. Dikke huid met grove poriën
8. Perfect en mooi

Voorbeeld 1 :
Wanneer u hebt vastgesteld dat uw huid vochtarm en vetrijk (Conditie A) en rimpeltjes heeft (huidkenmerk 4) is dan kijkt u in het schema in de eerste rij en in de vierde kolom. U kunt daaruit concluderen dat u huidtype 19 heeft.

Voorbeeld 2:
Heeft u een vochtrijke en vetarme huid (Conditie B) en is de huid gestresst (huidkenmerk 2) dan heeft u huidtype 8.

U koppelt de huidconditie verticaal dus aan één van de huidkenmerken horizontaal om het huidtype vast te stellen.

U volgt uw huidtype (kleur) om vast te stellen welke producten geschikt voor uw huid zijn. Hierbij is:

Grijs, onderstreept and diktgedrukt Belangrijk om te gebruiken om een huidprobleem op te lossen
Grijs met een nummer Het juiste product voor perfect resultaat
Alleen een nummer Prima product voor goed resultaat
Geen nummer Product niet gebruiken voor dit huidtype

Wanneer u inzicht heeft gekregen in welke producten geschikt voor u zijn, kunt u vervolgens het Vitaal Plan Huidverzorgingsplan laten invullen. Aan de hand van het Perfect Skin Schedule, geeft uw specialist een advies over hoe vaak en wanneer u de producten het beste kunt gebruiken.

 

Waarom Perfect Skin Schedule?
Binnen één maand een jongere huid. Dat kan met behulp van het Perfect Skin Schedule. Een op de persoon afgestemd schema op basis van 48 (!) verschillende huidcondities. De Ariane Inden specialist bepaalt welke maskers, ampullen en speciale verzorging het beste bij uw huidconditie passen. In het Perfect Skin Schedule wordt een overzicht ingevuld voor het juiste gebruik per persoon. De klant krijgt het boekje en advies gratis in de Ariane Inden Beauty Store.

Ariane Inden Cosmetics © 2020