x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

GEZICHTSVERZORGING

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Ariane Inden
Flacon 250 ml geparfumeerd
..
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00
The Natural Balance Anti Acne Cream
dispenser 75 ml
Vernieuwd in receptuur. Wat is het: §   Luchtige intensieve moisturizer op basis van vitaminen die snel intrekt en voor de perfecte balans van de huid zorgt. Wat doet het: §   De crème reguleert het vocht- en vetgehalte in de huid en maakt de huid zacht en soepel. Hierdoor wordt de huid gekalmeerd en herstelt de huid. §   Hoge concentratie ..
€ 45,00
Excl. BTW: € 45,00
The Natural Balance Anti Acne Fruit Peeling
dispenser 75 ml
Wat is het: Luchtige fruit peeling die de collageen en elastine productie laat toenemen in de huid. Eigenschappen: Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing, pigmentvlekjes en rimpelvorming worden minder zichtbaar, vochtgehalte wordt in evenwicht gebracht en huidstructuur wordt verbeterd. Ontwikkeld voor: Alle huidtypes Bevat actieve werkstoffen die de volgende huidtyp..
€ 47,50
Excl. BTW: € 47,50
The Natural Balance Anti Acne Mask
dispenser 75 ml
Wat is het: Zuiverend kleimasker die de huid verzacht, hydrateert en tot diep in de porien reinigt. Eigenschappen: hydrateert, voedt, zuivert, herstelt, verzacht, regenereert & stimuleert de celvernieuwing. Ontwikkeld voor: Alle huidtypes Bevat actieve werkstoffen die de volgende huidtypes in balans kunnen brengen en huidproblemen kunnen oplossen: 1. De vochtar..
€ 47,50
Excl. BTW: € 47,50
Ariane Inden Cosmetics © 2018