x

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje

Productnaam

Besteltekst

> Verder winkelen of bestellen

OVERIGE ACCESSOIRES

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Ariane Inden
Ariane Inden
<- AAN DE LINKERKANT NOG MEER KEUZES! Kijk in het linkermenu voor meer subcategorieën onder de productkeuze die je hebt gemaakt. Klik eerst op een hoofdcategorie. In een zachte creme-kleur komen vervolgens de verschillende subcategorieën boven. Misschien is dit wel net wat je zoekt! Zo verschijnen er onder bijna alle productcategorieën in het linkermenu nog veel meer keuze opties om t..
€ 0,00
Excl. BTW: € 0,00
Handdoeken
100 x 180
De handdoeken zijn spierwit van kleur waarbij in reliëf het logo ingeweven is. De kwaliteit is zeer hoogwaardig en kan dus makkelijk op hoge graden gewassen worden. De handdoeken hebben een zeer luxe en chique uitstraling. Levertijd: ongeveer 2 weken ..
€ 42,00
Excl. BTW: € 42,00
Make up sponsjes
zakje 4 stuks
Deze sponsjes zijn belangrijk bij het aanbrengen van de foundation. Voor een transparant effect kun je de sponsjes vochtig maken. Voor een dekkend effect dien je de foundation met een droog sponsje aan te brengen. ..
€ 6,00
Excl. BTW: € 6,00
Make up sponsjes
zakje 6 stuks
Deze sponsjes zijn belangrijk bij het aanbrengen van de foundation. Voor een transparant effect kun je de sponsjes vochtig maken. Voor een dekkend effect dien je de foundation met een droog sponsje aan te brengen. ..
€ 6,00
Excl. BTW: € 6,00
Cleansing flannel
Een zeer zacht en mild doekje dat gebruikt kan worden om de reinigende producten zoals bijvoorbeeld een cleanser, face wash of lotion van het gezicht te verwijderen. De Flannel absorbeert grondig vuil en make-up deeltjes en verwijdert ze. Het dient ter vervanging van een washand of watje. Het doekje is eenvoudig uit te spoelen en kan in de wasmachine gewassen worden. Bevat geen werkstoffen. ..
€ 7,50
Excl. BTW: € 7,50
Test voor bestellingen ICT
Test bestelling voor ICT ..
€ 0,01
Excl. BTW: € 0,01
Brand Item - Ariane Inden Shopper Bag
45 cm x 40 cm x 15 cm
Fashionable shopper tas in mat zwart voor het strand, shopping of op reis! Stijlvolle duurzame tas. Deze wordt ook geleverd aan Ariane Inden winkels en salons (gebruik salon inkoopcode). ..
€ 10,00
Excl. BTW: € 10,00
Brand Item - Ariane Inden luxe Paper Bag
Luxe papieren Ariane Inden tas
Luxe papieren Ariane Inden tas met lange hengsels, A4 formaat. Je krijgt alleen de tas geleverd, niet de andere artikelen op de foto. Deze wordt ook geleverd aan Ariane Inden winkels en salons (gebruik salon inkoopcode). ..
€ 4,00
Excl. BTW: € 4,00
Brand Item - Ariane Inden 100% recycleble Bag
Ariane Inden 100% recyclebaar tasje van kunststof
Ariane Inden 100% recycleble tasje van kunststof. Formaat A4. Deze worden per 25 stuks geleverd. Deze worden ook geleverd aan Ariane Inden winkels en salons voor de klanten (gebruik salon inkoopcode).   ..
€ 17,50
Excl. BTW: € 17,50
Brand Item - Ariane Inden 100% recyclable en navulbaar reispotje
100% recyclable and refillable travel jar - Ariane Inden brand
100% recyclable en navulbaar multifunctioneel Ariane Inden reispotje, 50 ml - leeg. Deze worden ook geleverd aan Ariane Inden winkels en salons voor de klanten voor op reis in binnen of buitenland (gebruik salon inkoopcode). Handige deksel.   ..
€ 2,00
Excl. BTW: € 2,00
Brand Item - Ariane Inden trapdisplay van plexiglas
Cosmetica display - Ariane Inden brand
Prachtige display van plexiglas voor luxe Ariane Inden cosmetica. Deze display moet worden opgehaald. Stuur een berichtje voor verdere informatie en aanwijzingen.   ..
€ 75,00
Excl. BTW: € 75,00
Brand Item - Ariane Inden loper
Ariane Inden brand carpet - mooie loper
Ariane Inden loper voor binnenshuis. Mooie kwaliteit, luxe entree.   ..
€ 100,00
Excl. BTW: € 100,00
Ariane Inden Cosmetics © 2022